Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» απέναντι στην απόλυση του προέδρου τους

Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την ρεβανσιστική απόλυση του ακτινολόγου Κ. Καταραχιά, προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Ξανά στους δρόμους θα βρεθούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», ως ένδειξη αλληλεγγύης στον ακτινολόγο Κ. Καταραχιά, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο εν λόγω νοσοκομείο.

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου, ενώ στις 13:30 θα ακολουθήσει πορεία προς το υπ. Υγείας.

Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11 μέχρι τις 3.

«Είναι μια πρωτοφανής προσπάθεια διάλυσης ενός πρωτοπόρου σωματείου για τους αγώνες που έδωσε όλα τα τελευταία χρόνια, με πρόεδρο τον Κώστα Καταραχιά, για την υπεράσπιση της Δημόσιας, Δωρεάν Υγείας, για μαζικές προσλήψεις και μονιμοποίηση των συμβασιούχων, για την υπεράσπιση των εργαζομένων και των καρκινοπαθών απέναντι στην ανέυθυνη και εγκληματική στάση της διοίκησης και του υπουργείου, που άφησαν ανεξέλεγκτη την διασπορά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας». 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΠΗΓΗ: left.gr

Ε.Α.Κ.
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Διεύθυνση
:
Πατησίων 69 & Αινιάνος 2
ΤΚ: 10434 Αθήνα

Τηλέφωνα
:
(210) 8202273,
(210) 8202287 

E-mail
: eak@gsee.gr 

Website
: http://www.eakergasia.gr