ΓΙΑ ΤΟ 38ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Αθήνα, 15/03/2023

Συνάδελφοι

Η παράταξή μας στο 38ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. στάθηκε όρθια, αυξάνοντας την δύναμή της, συγκεντρώνοντας 23 ψήφους από 17 που είχε στο προηγούμενο Συνέδριο χάνοντας για μια ψήφο την τρίτη έδρα στην Διοίκηση της Συνομοσπονδίας.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας δεν έγινε εφικτό να υπάρξει κοινή κάθοδος και με άλλες δυνάμεις του ευρύτερου προοδευτικού εργατικού κινήματος, συμπαράταξη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συσπείρωση όλων αυτών των δυνάμεων με κοινούς στόχους και στην καλύτερη προβολή και προώθηση των θέσεών μας στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί στον αγώνα για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση και ανέχεται η πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί για να σηματοδοτήσουμε ότι ο συλλογικός αγώνας είναι πάνω από πρόσωπα ή σκοπιμότητες.

Θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, σε ένα ενιαίο μέτωπο αγώνα της ανεξάρτητης, ακηδεμόνευτης, προοδευτικής ριζοσπαστικής φωνής στα συνδικάτα.

Όλοι μαζί για να συνεχίσουμε με καλύτερες προϋποθέσεις τον αγώνα μας για τα ιδανικά, τις αξίες και τα οράματα της εργατικής τάξης.

Με δημοκρατικές διαδικασίες σε μια συνδιάσκεψη συσπείρωσης ανοιχτή, δημοκρατική με την συμμετοχή όλων, απ’ όλες τις οργανώσεις.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα πρόσωπα που προέρχονται μέσα από τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες, κρατώντας πολύτιμη παρακαταθήκη την προσφορά των απερχόμενων από την Διοίκηση της ΓΣΕΕ που θα εξακολουθήσουν να είναι μαζί μας στους αγώνες μας

Συνεχίζουμε την πάλη με τους εργαζόμενους για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο.

Για ένα αύριο με τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, των προτάσεων και του αγώνα.

 

Όλες και όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 16ης Μάρτη!!!

Ε.Α.Κ.
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Διεύθυνση
:
Πατησίων 69 & Αινιάνος 2
ΤΚ: 10434 Αθήνα

Τηλέφωνα
:
(210) 8202273,
(210) 8202287 

E-mail
: eak@gsee.gr 

Website
: http://www.eakergasia.gr