Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής

Αθήνα, 06/10/2020

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη μετά από 5,5 χρόνια ολοκληρώνεται η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης της ετυμηγορίας του δικαστηρίου.

Σ΄όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε η ακροαματική διαδικασία, αποκαλύφθηκε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο ο εγκληματικός χαρακτήρας των θαυμαστών του Χίτλερ.

Η καταδίκη των κατηγορουμένων θα αποτελέσει την ελάχιστη δικαίωση των θυμάτων, των οικογενειών και των φίλων τους. Θα αποτελέσει νίκη της Δημοκρατίας απέναντι στον χειρότερο εχθρό της, τον φορέα μιας μισάνθρωπης και αντικοινωνικής ιδεοληψίας, που εγκληματούσε οργανωμένα και συστηματικά για ολόκληρες δεκαετίες. Μια ενδεχόμενη καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης δεν σημαίνει ταυτόχρονα όμως και το τέλος της φασιστικής απειλής. Οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιπαλέψουν το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία στην καθημερινότητα και σε κάθε πτυχή της κοινωνίας.

Ο αγώνας απέναντι στον φασισμό και την ακροδεξιά συνεχίζεται καθημερινά, σε κάθε έκφανση της κοινωνικής μας ζωής. Οι εργαζόμενοι της χώρας θα συνεχίσουμε την πάλη για να απομονωθεί κάθε φασιστική, ρατσιστική φωνή και δράση. Να συμβάλουμε για ένα αντιφασιστικό μέτωπο, που θα δημιουργήσει τις βάσεις για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο που να μας χωράει όλους και όλες, χωρίς φασισμό και ρατσιστικό μίσος.

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στις 11 π.μ. κάθε προοδευτικός και δημοκρατικός πολίτης οφείλει να παρευρεθεί στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, απαιτώντας την καταδίκη και τιμωρία όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών της εγκληματικής οργάνωσης.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Για την ΕΑΚ

Ε.Α.Κ.
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Διεύθυνση
:
Πατησίων 69 & Αινιάνος 2
ΤΚ: 10434 Αθήνα

Τηλέφωνα
:
(210) 8202273,
(210) 8202287 

E-mail
: eak@gsee.gr 

Website
: http://www.eakergasia.gr