Μαύρη ημέρα για το συνδικάτο. Ανακοίνωση του ΜΕΤΑ-ΟΣΥ.

Αθήνα, 01/10/2020

ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

Μετά την χθεσινή απόφαση της πλειοψηφίας ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΕΝΟΤΗΤΑ (κοινός ΔΑΣΚΕ) για εκδρομή στους Θρακομακεδόνες, και περιφρούρηση των ΚΤΕΛ  μαζί με την αστυνομία , μην τυχόν και πειράξει κανένας τα παιδιά “διότι είναι εγγυητές της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ” .   Ξεκαθάρισαν πλέον ότι είναι μια παράταξη ενιαία και αδιαίρετη, με μοναδικό στόχο το ξεπούλημα του κλάδου των αστικών συγκοινωνιών.

Η ιστορία επαναλαμβάνετε μετά την πλάτη που έβαλαν στις μειώσεις μισθών, συνέχισαν βάζοντας πλάτη για τις Αγωγές, μετά συνέχισαν βάζοντας πλάτη για τον Κορονοϊο COVID 19,  και τώρα με το ξεπούλημα του κλάδου στους ΙΔΙΩΤΕΣ.

Η ΝΔ το επιχείρησε  το 1992 και απέτυχε στην ιδιωτικοποίηση των Δημοσίων Αστικών Συγκοινωνιών, διότι είχε έναν κλάδο ενωμένο, και ένα σωματείο που δεν έλεγε να διαβάσω πρώτα την σύμβαση και μετά θα μιλήσω (ΣΙΟΡΙΚΑΣ).

Δεν φοβήθηκαν την Γενική Συνέλευση, ενημέρωναν τον κλάδο, σε αντίθεση με την ΔΑΣΚΕ (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΕΝΟΤΗΤΑ).

ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Συνάδελφοι –σσες, η παράταξη του ΜΕΤΑ Ο.ΣΥ. με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις δύσκολες αυτές ώρες για τον κλάδο, πρότεινε στο Δ.Σ. Γενική Συνέλευση με στάση εργασίας 11:00 έως 17:00 στις 05/10/2020 στο Αμαξοστάσιο Βοτανικού (04/10/2020 λήγουν τα μετρά της κυβέρνησης) δεν έγινε ξανά αποδεκτή,  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ;;;; Είναι σε “διατεταγμένη υπηρεσία”, είναι επικίνδυνοι για τον κλάδο, και καλά την ΔΑΚΕ  και  την ΕΝΟΤΗΤΑ τους γνωρίζαμε, τώρα μάθαμε και το δεκανίκι τους την ΠΑΣΚΕ!!!

Υ.Γ. Συνάδελφοι ανατρέξτε στην περίοδο 1992 και μάθετε τον ρόλο που έπαιξαν αυτοί που διοικούν το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ σήμερα.!!! Το Σωματείο Τεχνιτών Ο.ΣΥ. αγνοείται ….

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ε.Α.Κ.
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Διεύθυνση
:
Πατησίων 69 & Αινιάνος 2
ΤΚ: 10434 Αθήνα

Τηλέφωνα
:
(210) 8202273,
(210) 8202287 

E-mail
: eak@gsee.gr 

Website
: http://www.eakergasia.gr