Συνάντηση με την Ε.Σ.Α.μεΑ – Καμία ανοχή σε απάνθρωπες πρακτικές

Αθήνα, 09/07/2021

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

στο πλαίσιο των διαρκών παρεμβάσεων μας απέναντι σε αντιδεοντολογικές πρακτικές απαξίωσης συναδέλφων μας, που στόχο έχουν την με κάθε τρόπο εξώθησή τους στην … «οικειοθελή» έξοδο και φθάνουν στο σημείο, χωρίς κανένα απολύτως ηθικό φραγμό, να θέτουν στο στόχαστρο ακόμη και εργαζόμενους ΑΜΕΑ, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) κο. Βαρδακαστάνη και το Μέλος της Ε.Γ της Συνομοσπονδίας κο. Κούτσιανο.

Οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας, αφού ενημερώθηκαν διεξοδικά από το Σύλλογό μας, εξέφρασαν την έντονη αποδοκιμασία τους για τις συγκεκριμένες πρακτικές και αντίστοιχα για τους εμπνευστές τους και δεσμεύτηκαν να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες, σε όλα τα επίπεδα, για την αντιστροφή αυτής της εικόνας και την αποτελεσματική προστασία των ατόμων με αναπηρία.

Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε ουσιαστικά, προκειμένου να σταματήσουμε στην πράξη τέτοιες απάνθρωπες πρακτικές που όχι μόνο στρέφονται σε βάρος εργαζομένων με ειδικές δεξιότητες, αλλά ευρύτερα σε βάρος συναδέλφων μας προκειμένου να υλοποιηθεί με κάθε μέσο ο βάρβαρος και αντεργατικός σχεδιασμός απομείωσης προσωπικού.

Κλείνοντας, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας ΑΜΕΑ να επικοινωνήσουν άμεσα με το Σύλλογό μας, ώστε να περιφρουρήσουμε στην πράξη τα δικαιώματά τους.

Ο ΣΕΥΤΠΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Μπεμπένης Εμμανουήλ                          Γοίλιας Ισίδωρος

 

Ε.Α.Κ.
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Διεύθυνση
:
Πατησίων 69 & Αινιάνος 2
ΤΚ: 10434 Αθήνα

Τηλέφωνα
:
(210) 8202273,
(210) 8202287 

E-mail
: eak@gsee.gr 

Website
: http://www.eakergasia.gr