Ο ΣΕΥΤΠΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Αθήνα, 26/04/2021

Η Νίκη της Μαρίας, Νίκη όλων των Εργαζομένων!

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την έκδοση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων, στο Δ.Σ του ΤΕΑ Ομίλου Πειραιώς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εντυπωσιακή στήριξή σας στις υποψηφιότητες των Μ. Καραγιάννη και Π. Χατζηφραντζέσκου.

Ο Σύλλογός μας αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος γιατί η δική σας ουσιαστική ανταπόκριση οδήγησε στην υπερήφανη εκλογή της Μαρίας Καραγιάννη στη θέση της εκπροσώπου 9.500 εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς και κατέταξε αντίστοιχα τον συνάδελφο Παναγιώτη Χατζηφραντζέσκο στην 3η κατά σειρά θέση εκλογής.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτελεί συνειδητή ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων, επιβράβευσης και επισφράγισης της συνεπούς και υπεύθυνης στάσης και δράσης του Συλλόγου μας σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν την καθημερινότητα στους χώρους εργασίας.

Συνιστά ταυτόχρονα και ηχηρό μήνυμα απαξίωσης του κομματικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, αναδεικνύοντας στο προσκήνιο τους ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης του Συλλόγου μας με τους εργαζόμενους, που τον κατατάσσουν πρώτο στη συνείδησή τους.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Μαρία Καραγιάννη, στα νέα της καθήκοντα! Θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό της, διατηρώντας ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι με τη συμπαράσταση και στήριξη ΟΛΩΝ των Συλλόγων, θα δικαιώσει την εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες των συναδέλφων και θα βάλει το δικό της αποτύπωμα στην προσπάθεια διεύρυνσης των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

 

Μπεμπένης Εμμανουήλ                                                              Γοίλιας Ισίδωρος

 

Ε.Α.Κ.
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Διεύθυνση
:
Πατησίων 69 & Αινιάνος 2
ΤΚ: 10434 Αθήνα

Τηλέφωνα
:
(210) 8202273,
(210) 8202287 

E-mail
: eak@gsee.gr 

Website
: http://www.eakergasia.gr